با تایید اعتبار شما مشتری محترم نزد مجموعه ما، تسویه فاکتور ها به صورت نقد، اقساط، مدت دار و با چک صیادی هم انجام خواهد شد.
Search
Close this search box.

تابلو برق

فروش تخصصی انواع تابلو برق صنعتی همراه با لیست قیمت ​
لیست محصولات

تابلو برق در واقع یک فضای مخصوص است که در آن قطعات مختلف مرتبط با کنترل و توزیع برق به‌صورت سازمان‌یافته جای می‌گیرند. هدف اصلی طراحی تابلو برق، ایجاد یک محیط ایمن و مدیریت شده برای کنترل جریان الکتریکی و توزیع بهینه برق در یک سیستم یا محیط مشخص است.

تابلوهای برق صنعتی برای کاربردهای متعددی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این تابلوها به منظور تأمین برق برای موتورها، پمپ‌ها، ساختمان‌ها (مسکونی، تجاری، اداری، صنعتی) و تجهیزات دیگری که از نیروی برق بهره می‌برند، استفاده می‌شوند. مواد ساخت تابلوها نیز ممکن است از فلز یا مواد غیرفلزی مثل پی‌وی‌سی (PVC) باشد. تابلوهای برق صنعتی، با درگیری با فاکتورهای خاص طراحی و ساخته می‌شوند تا به تناسب با نیازهای خاص هر کاربری باشند. این تابلوها از قطعات مکانیکی و تجهیزات دیجیتالی بهره می‌برند و قابلیت اجرای عملکردهای دقیق و دیجیتالی را دارند.

به عنوان یک نمونه از تحولات فناوری در زمینه تابلوهای برق، استفاده از پی‌ال‌سی‌ها و درایوها به‌عنوان اجزاء الکترونیکی همراه با اجزاء مکانیکی، امکان اجرای عملکردهای دقیق‌تر و دیجیتالی را در این تابلوها فراهم کرده است. همچنین، این تابلوها جهت حفاظت و کنترل مدارات در یک سیستم قدرت به کار می‌روند و از طریق طراحی مناسب، خطرات احتمالی در محیط کار را کاهش می‌دهند.

خرید تابلو برق

توجه نمودن به کلیه ویژگی‌ها و مشخصات اصلی تابلو برق و نیز نوع کاربری‌ تابلو، اساساً باید توسط خریداران در نظر گرفته شود. برای خرید بهترین نوع تابلو برق، در مرحله نخست باید به مساحت و متراژ مکان مدنظر، مکان نصب و قرارگیری، جدیدترین تکنولوژی‌ها و تجهیزات استفاده‌ شده در تابلو برق، مدت‌زمان تضمین تابلو برق، میزان مبلغ خرید تابلو برق و … توجه نمود و همچنین یکی از مهم‌ترین موردهایی که در هنگام خرید تابلو برق حتماً باید به آن توجه کرد، این است که تابلو برق دارای استانداردهای روز دنیا باشد.

از دیگر نکات قابل‌توجه در هنگام خرید تابلو برق می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

1- سایز و ابعاد کلی تابلو برق موردنظر از قبیل طول، عرض و ارتفاع

2- نوع تابلو برق ازنظر محل نصب و شیوه‌ی قرارگیری (دیواری، جعبه ترمینال، سلولی و …)

3- نوع تابلو برق ازلحاظ جنس مانند آلومینیوم، فولاد ضدزنگ، پلاستیکی و استیلی

4- میزان پایداری تابلو برق در مقابل انواع آلاینده‌ها، جریان‌های حرارتی و آب

5- قطر بدنه اصلی تابلو برق و ضخامت کلی صفحه نصب تجهیزات در تابلو برق

6- استانداردهای رنگی تابلو برق

7- استانداردهای جهانی و بین‌المللی تابلو برق

(فروشگاه الکترو پخش امین عرضه کننده انواع تابلو برق بسیار با کیفیت و بهترین قیمت می‌باشد.)

تابلو برق استیل

قیمت تابلو برق

در رابطه با مشخص نمودن و محاسبه کردن میزان قیمت انواع تابلو برق به‌صورت کلی می‌توان به عوامل مختلفی اشاره کرد از قبیل:

1- جنس محفظه تابلو برق موردنظر: جنس تابلو برق به‌صورت عمده از نوع پلاستیکی یا فلزی بوده و در ضمن نوع فلز محفظه تابلو برق می‌تواند از جنس آهن یا استیل باشد. جنس پلاستیکی تابلو برق نیز در دو گروه ساده و شفاف در بازار موجود است.

2- حجم، ابعاد و مساحت محفظه تابلو برق مدنظر: قیمت تابلو برق انتخاب‌شده توسط افراد اساساً برحسب ابعاد، حجم محفظه تابلو برق (20*20 یا 40*40 و …) متفاوت است. این مورد نیز به‌عنوان یکی از مهم‌ترین موارد در تعیین قیمت انواع تابلو برق محسوب می‌شود.

3- وسایل و تجهیزات جانبی مورداستفاده در انواع تابلو برق: در انواع مختلف تابلو برق عموماً لوازم و تجهیزات جانبی زیادی قرارگرفته خواهد شد و توجه به نوع برند و مدل این لوازم نیز در تعیین قیمت تابلو برق بسیار مؤثر است.

4- کیفیت خوب و میزان ولتاژی طراحی‌شده در تابلو برق: در بیشتر تابلو برق‌ها از قبل معیارهای کیفیت و میزان ولتاژ در نظر گرفته می‌شوند.

5- تابلو برق ازنظر نوع کارکرد و میزان ولتاژ برق شامل وسایل و قطعه‌های کمکی زیادی بوده و همچنین اجزا و مواد اولیه‌ی متفاوتی در تولید تابلو برق‌ استفاده می‌شود که می‌تواند باعث کمتر شدن یا زیادشدن قیمت نهایی تابلو برق شود.

 

کاربرد تابلو برق

انواع تابلو برق می‌تواند کاربردهای گسترده و ویژه‌ای داشته باشد که در حال حاضر به دلیل همین کاربردها استفاده از آن در تمامی مکان‌ها انجام می‌شود. از اصلی‌ترین کاربرد تابلوهای برق می‌توان به

  • اصلاح ضریب توان
  • پیشگیری از نشتی جریان
  • محافظت از وسایل و تجهیزات درون تابلو در برابر عواملی مانند باران، رطوبت و ضربه
  • پیشگیری از انتقال شوک الکتریکی به افراد
  • توزیع مناسب و مساوی توان برق در مدارهای مختلف

اشاره کرد. همانطور که متوجه شدید، تابلو برق کاربردهای زیادی برای کارکرد بهتر قطعات و حفظ جان کاربران از برق گرفتگی دارد.

قیمت تابلو برق صنعتی

انواع تابلو برق

تابلو برق به‌صورت عمده به نوع‌های مختلفی طبقه‌بندی می‌شود و از انواع تابلو برق می‌توان به تابلو برق صنعتی، تابلو برق فشار ضعیف، تابلو برق فشار متوسط، تابلو برق پلاستیکی، تابلو برق فلزی و… اشاره نمود.

1- تابلو برق صنعتی: تابلو برق صنعتی، تابلویی است که از یک محفظه‌ی فلزی یا استیلی تشکیل می‌شود و داخل این نوع تابلو برق انواع مختلف تجهیزات برقی قرارگرفته خواهد شد.

تابلو برق فشار قوی یکی از انواع تابلو برق‌هاست که برای ولتاژ بالای ۶۳ هزار ولت مناسب است؛ این تابلوها برای تامین انرژی تجهیزات صنعتی بزرگ مانند موتورها و لوازم برقی صنعتی استفاده می‌شوند. مهمترین اجزای این تابلوهای برق شامل ترانس، کابل‌ها، کلید فیوز، بدنه، مدار شکن و … هستند. استفاده از انواع تابلو برق فشار قوی می‌تواند مزیت‌های فراوانی داشته باشد؛ برای مثال، تا حجم زیادی امنیت ساختمان و تجهیزات برقی را تامین می‌کند. علاوه بر این، در تمامی مناطق و مکان‌ها با هر آب و هوایی قابلیت نصب دارد، در کنار کاربرد فوق العاده زیاد، قیمت مناسبی داشته و هزینه نگهداری آن نسبت به دیگر تابلوها کمتر است.

توجه داشته باشید که به دلیل حساسیت بالایی که در زمان تولید و ساخت انواع تابلوهای برق فشار قوی وجود دارد، باید از افراد متخصص و با تجربه بخواهید تا برای نصب آنها اقدام کنند تا مشکلاتی مانند آتش سوزی و انفجار ایجاد نشود. تابلو برق فشار قوی دارای کارایی ویژه‌ای برای تامین برق مکان‌های بزرگ است و می‌تواند این کار را در کمترین زمان انجام دهد. علاوه بر این، در صورت ایجاد هرگونه مشکل، می‌تواند سریعا جریان برق را قطع کرده و از ایجاد خطرات و مشکلات جبران ناپذیر جلوگیری کند.

از اجزای اصلی تابلو برق صنعتی می‌توان به بدنه اصلی تابلو برق، کلید اصلی تابلو، هادی، لوازم مراقبتی و اندازه‌گیری، مقره و … اشاره نمود. تابلو برق‌ صنعتی عموماً علاوه بر محافظت از لوازم برقی، از توانایی‌ها و کاربردهای دیگری نیز برخورد خواهد بود و این کاربردها به‌صورت زیر است:

1- کنترل نمودن موتورهای چند فازه موجود در تابلو برق صنعتی

2- بررسی نمودن میزان توزیع برق

3- کنترل کردن ضریب توان

2- تابلو برق فشار ضعیف: تابلو برق‌ها دارای تنوع بالایی هستند که از هر کدام از آن‌ها در مکان‌هایی به خصوصی استفاده می‌شود؛ در حال حاضر یکی از معمول‌ترین و پرکاربردترین تابلوهای برق را می‌توانیم تابلو برق فشار ضعیف معرفی کنیم. از این تابلو برق‌ها بیشتر در خانه یا کارخانه‌های کوچک استفاده می‌کنند، این تجهیزات معمولاً مناسب استفاده در فضای بسته هستند و استفاده از آن‌ها نیز بسیار مقرون به صرفه می‌باشد. جریان ورودی معمول برای این تابلو برق‌ها به طور کلی ۳۵ تا ۱۰۰۰ ولت است. انواع تابلو برق فشار ضعیف از سه قسمت مجزا، بخش قطع کننده، محفظه اتوبوس و محفظه کابل تشکیل شده است. تابلوهای برق فشار ضعیف دارای قطعات منحصر به فرد و قوی هستند که در شرایط خاص و ایجاد هرگونه خطر اقدام به قطع منبع تغذیه به صورت خودکار کرده و از ایجاد هرگونه خطر الکتریکی پیشگیری می‌کنند، این تابلوها دارای انواع مختلفی هستند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به

  • تابلو برق DB
  • تابلوهای واسطه‌ای یا کنترلی
  • تابلو برق زیردستی
  • تابلوهای MCC
  • تابلو برق اصلی
  • تابلوهای خازنی
  • تابلوهایی کشویی

اشاره کرد. تابلو برق فشار ضعیف از اجزا و قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است، برای مثال دارای انواع فیوز، کلید اتوماتیک، کنتاکتور، کلیدهای MPCB و…. است. در حال حاضر در مکان‌های معمولی و کوچک استفاده از این تابلو برق‌ها بسیار رایج است زیرا در کنار استفاده راحت و ایمنی بالا، از قیمت مناسبی نیز برخوردار است و برای نگهداری یا تعمیر آن‌ها نیاز به صرف هزینه‌های گزاف و زیادی نیست.

3- تابلو برق فشار متوسط: تابلو برق فشار متوسط یکی دیگر از انواع تابلو برق‌‌ها است که در تاسیسات صنعتی یا تجاری استفاده می‌شود. این تابلو برق به صورت یک جعبه بزرگ ساخته می‌شود که در آن مجموعه‌ای از کلیدها، فیوزها، قطع کننده‌ها، ترانس‌ها و…. قرارداده می‌شوند. انواع تابلوهای فشار متوسط با محدود کردن جریان الکتریکی به خوبی از تجهیزات برقی و پرسنل در برابر انفجار یا برق گرفتگی محافظت می‌کنند. تابلوهای برق فشار متوسط همانند دیگر تابلوهای برق فقط می‌توانند تا ولتاژ مشخصی را مدیریت کنند.

 برای مثال، تابلو برق فشار متوسط در اغلب مواقع نمی‌تواند بیشتر از ۳۵ کیلو ولت را از خود عبور دهد. ایمنی این نوع تابلو برق‌ها از طریق گاز SF6 تامین می‌شود. علاوه بر این، برای ساخت بدنه آنها از مقاوم‌ترین و بهترین متریال‌ها و فلزات استفاده می‌شود که این موضوع نه تنها استحکام آنها را بالا می‌برد بلکه به خوبی از تجهیزات داخل تابلوها نیز محافظت می‌کند. درون تابلو برق فشار متوسط قطعات مختلفی تعبیه می‌شوند ولی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین آنها می‌توان به کلید تیغه‌ای، کابل‌های ورودی، مدار شکن، کلید قطع بار، کلید زمینی و قطع کننده‌ها اشاره کرد. علاوه بر این، این تابلوها دارای انواع مختلفی هستند که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • تابلو برق سنتی
  • تابلو برق کمپکت
  • تابلو برق کشویی
  • تابلو برق بخش بندی شده
  • تابلو برق عایق‌بندی شده با گاز
  • تابلو برق محفظه فلزی
  • تابلو برق سوار بر بتن
  • تابلو برق زیرزمینی یا اتاقدار
قیمت تابلو برق بارانی

تابلو برق فلزی و پلاستیکی

تابلو برق فلزی به تابلویی گفته می‌شود که جنس بدنه آن از نوع فلز است. در این نوع تابلو برق نیازی به رنگ‌آمیزی نخواهد بود و فلز موجود در این نوع تابلو برق در برابر انواع ضربات و خورندگی‌ها مقاوم و مستحکم است. این نوع تابلو برق‌ها در ابعاد و سایزهای گوناگون به بازار عرضه می‌شوند. شکل کلی تابلو برق فلزی به‌صورت مستطیل یا مربع است. بر روی این نوع تابلو برق می‌توان انواع قطعات محافظتی و کنترلی نصب کرد. از کاربرد تابلو برق فلزی می‌توان به استفاده در بیشتر صنایع غذایی، دارویی و کارخانه‌های تولیدی اشاره کرد، زیرا می‌توان این نوع تابلو برق را بارها ضدعفونی نمود. در ساختمان‌های نیمه‌ساز (بیشتر در پشت‌بام و راهروها) از تابلو برق فلزی برای پوشاندن سیم‌کشی‌های برق استفاده خواهند شد؛ تابلو برق فلزی همچنین می‌تواند مدار‌های مصرف‌کننده را به‌خوبی هدایت کند.

در مکان‌ها یا محیط‌هایی که نیاز فوری به کاور تجهیزات برق صنعتی است، به‌طور عمده از تابلو برق پلاستیکی استفاده خواهد شد. تابلو برق پلاستیکی شامل بدنه‌ای تمام پلاستیکی است و بر روی درب این تابلو برق نوارهای آب‌بندی‌شده قرارگرفته می‌شود و در درون تابلو برق پلاستیکی یک سینی فلزی باروکش گالوانیزه شده قرار می‌گیرد. از ویژگی‌ها و مزایای تابلو برق پلاستیکی می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

1- مقاوم در برابر نور خورشید، ضربه و …

2- مقاوم در برابر آب و مواد شیمیایی

3- عدم نیاز به سیستم اتصال زمین و ارت

4- پایدار در مقابل انواع خورندگی‌ها

5- جلوگیری از احتمال خطر برق‌گرفتگی

6- قابل‌استفاده در فضاهای آلوده و گردوغباری و همچنین مناسب برای مناطق مرطوب

7- ازنظر قیمت و زیبایی بسیار مقرون‌به‌صرفه است.

8- تابلو برق‌های پلاستیکی اساساً قابل اشتعال نخواهند بود.

9- دارای ظاهری فانتزی و خاص است.

خرید تابلو برق

تابلو برق ABS

تابلو برق پلاستیکی عمدتا از نوعی پلیمر ترموپلاستیکی به نام ABSساخته می‌شوند. به همین خاطر از آن‌ها با عنوان تابلو برق ABS یا پلی کربنات نیز یاد می‌شود. تابلو برق ABS در برابر محلول‌های اسیدی و قلیایی، الکل‌ها و روغن‌ها، کاملا مقاوم است. تابلو برق ABS یک محفظه‌ی مقاوم برای قرارگیری و اتصال فیوزها، کنتاکتورها، قطعات کنترلی ، حفاظتی و سیم‌ها است.

تابلو برق ABS نسبت به تابلو برق فلزی برتری‌هایی نظیر قیمت مناسب، عایق حرارتی مناسب، عایق مناسب برای الکتریسیته و نیاز به نصب سیم ارت و مقاومت در برابر مواد شیمیایی و خوردگی ندارد. مزایای متعدد تابلو برق پلاستیکی موجب کاربرد گسترده‌ی آن شده است. این تابلوها با کیفیت و استاندارد متفاوت عرضه می‌شوند؛ برخی از تابلو برق‌های پلاستیکی با درجه حفاظتی IP6 یعنی ضد آب و گرد و غبار تولید می‌شوند. این تابلوها اشتعال‌زا نیستند و در دمای 20- تا ۶۰ درجه ی سانتیگراد نیز دچار آسیب نمی‌شوند. برای محیط‌های خارجی، دوام خوبی در برابر اشعه‌ی خورشید دارند و در برابر رطوبت نیز کاملا مقاوم‌اند.

تابلو برق پلاستیکی به صورت روکار یا توکار تولید و عرضه می‌شوند؛ مدل‌های توکار در داخل واحدها و مدل‌های روکار نیز بیشتر در محیط‌های خارجی، کاربرد دارند. تابلوهای پلی کربنات در ابعاد متفاوت ساخته می‌شوند و برای کاربردهای مختلف، می‌توان مدل مناسب را گزینش کرد. قیمت تابلوهای برق پلاستیکی به سایز، برند و درجه‌ی حفاظتی و استانداردهایی نظیر ضد آب بودن، بستگی دارد. درب این تابلوها به صورت مات از همان جنس بدنه و یا شفاف که به آن تابلو پلی کربنات نیز اطلاق می‌گردد، ساخته می‌شود. در بدنه تابلو برق ABS سینی گالوانیزه به منظور نصب و اتصال قطعات الکتریکی تعبیه شده همچنین دارای سوراخ‌های پیچی برای نصب ساده‌تر کنتاکتورها و کلیدها هستند.

تابلو برق پلاستیکی

شما مشتریان عزیز می توانید با استفاده از فرصت مشاوره رایگان با کارشناسان مجرب الکترو پخش امین بهترین انتخاب را برای خود داشته باشید!

💯 اولین هایپر الکتریکی اقساطی در سراسر کشور 💯

contact us

معیارهای اصلی خرید تابلو برق

در زمان خرید تابلو برق باید معیار‌های اصلی را برای انتخاب درست در نظر گرفت، که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم:

ظرفیت و مدل: اولین نکته در زمان خرید، انتخاب مدل مناسب و مورد نیاز برای کسب و کار و یا ساختمان مسکونی و تجاری است. چون انواع تابلو برق در مدل‌های روکار، توکار، داخلی، بیرونی، ایستاده و دیواری موجود هستند، که سطح ولتاژ متنوعی دارند. همچنین با توجه به کاربرد در نوع تک‌فاز با استفاده خانگی و سه فاز در مصارف دیگر تولید می‌شوند. بنابراین با توجه به شرایط و محل استفاده، برای داشتن یک انتخاب خوب، راهنمایی‌های لازم در این زمینه را از متخصصین دریافت کنید.

متریال ساخت: جنس بدنه و اسکلت تابلوهای برق متشکل از مواد مختلفی مثل پلاستیک و فلز است که بیشتر از فلز و آلومینیوم ساخته شده است. پس قبل از خرید مواد استفاده شده در بدنه، قطعات نگه‌دارنده داخلی، مقاومت و شرایط نصب محصول را بررسی کنید.

اندازه و ابعاد: اندازه معیار مهم دیگر در تهیه تابلو برق است که به ساختار تجهیزات الکتریکی ارتباط دارد. محیط نصبی کوچکی که محدودیت فیزیکی دارد، مدل‌های کوچکتری نیاز دارد. ولی در صورتی که در آینده قصد دارید تجهیزات الکتریکی ساختمان خود را توسعه دهید، پس با در نظر گرفتن فضای آن، مدل‌ بزرگتری خریداری کنید که قابلیت‌های لازم را داشته باشد.

قیمت تابلو برق

دلایل مهمی که نباید تابلو برق بی کیفیت را خریداری کنیم؟

کیفیت تابلوهای برق  اهمیت زیادی دارد؛ زیرا یکی از بخش‌های اصلی ساختمان محسوب می‌شود. خرید محصول بی کیفیت، خسارت‌هایی به دنبال دارد که از مهم‌ترین آن‌ها موارد زیر هستند:

  1. در خریدی که به علت ارزان بودن یا هر چیز دیگر باشد، امکان بی کیفیت بودن اجزای اصلی وجود دارد. با این وجود خطاهایی که در برق ایجاد شده، شاید به درستی شناسایی نشود. پس این موضوع ممکن است باعث آسیب دیدن قسمت‌هایی از تابلو برق و اتصالی و خرابی در ساختمان را در پی دارد.
  1. استفاده از کالای بدون کیفیت، موجب آسیب به بخش‌های مختلف آن می‌شود و در صورتی که قطعه سیم کوچکی صدمه ببیند، احتمال آسیب به اجزاء دیگر نیز وجود دارد و برق کل یا بخشی از ساختمان را نیز ممکن است قطع کند.
  1. زمانی که یک محصول بی کیفیت کارکرد خوبی ندارد، ممکن است موجب بروز اتصالی و آسیب رسیدن به لوازم برقی شود که با وجود هزینه‌های سنگین لوازم برقی و بدون داشتن محافظ برق با یک اتصال کوچک خرابی و خسارت‌های زیادی را به بار می‌آورد.
  1. بدترین حالتی که استفاده از یک تابلو برق با قطعات نامناسب در پی دارد، آتش سوزی است. این اتفاق زمانی بروز می‌کند که فشار برق وارد بر قطعات آن بیش از اندازه تعیین شده است که عملکرد اجزاء را دچار اختلال می‌کند و یک جرقه یا اتصال موجب آتش گرفتن وسیله یا ساختمان می‌شود و خسارت‌های سنگینی را به همراه دارد.

اجزای تابلو برق

تابلو برق اجزای مختلفی دارد که اطلاع از آن‌ها می‌تواند به شما کمک کند تا هنگام خرید، بهترین نوع آن را بر اساس مکان مورد نظر که منزل یا مکان‌های صنعتی است، تهیه کنید. عملکرد هر کدام از این قطعات متفاوت است و نیاز است که هنگام نصب از افراد متخصص و ماهر در این زمینه بخواهید برای نصب و راه‌اندازی اقدام کنند تا مشکلی مانند برق گرفتگی برای افراد ایجاد نشود. موارد زیر اصلی‌ترین اجزای تابلو برق‌ها محسوب می‌شوند.

  • سوئیچ
  • مدار کنترل
  • مدار قدرت
  • بلوک‌های ترمینال
  • سوئیچ جدا کننده
  • کنتاکتور
  • رله
  • ترانسفورماتور
  • درایوهای موتور
  • بی متال
  • فیوز تایمر
  • قطع کننده مدار
  • کلید نشتی جریان
  • تجهیزات اندازه‌گیری
  • سیم کشی و کابل
  • پنل‌های زمینی
  • پنل‌های پشتی

موارد ذکر شده معمولاً در تمامی تابلو برق‌ها دیده می‌شوند و وجود آن‌ها برای ایجاد جریان برق در داخل ساختمان و یا راه‌اندازی تجهیزات و دستگاه‌های برقی ضروری است.

تابلو برق

پارامترهای اثر گذار بر روی قیمت تابلو برق

بر اساس نیاز، نصب  تابلوهای برق به صورت توکار یا روکار، مساحت، حجم و ابعاد در نظر گرفته شده آن ارزیابی می‌شود. همچنین هزینه ساخت و مونتاژ، برند و کیفیت و ولتاژ طراحی شده، از جمله موارد مهمی هستند که روی قیمت تابلو‌های برق تاثیر می‌گذارند. هر یک از انواع تابلو برق با هزینه‌های متفاوتی نصب می‌شوند و البته باید ذکر کرد که پایین‌ترین هزینه مربوط به دستمزد مونتاژ و جمع‌آوری تابلو است که به تعداد نفر، ساعت کار، با توجه به اندازه و ابعاد تابلوهای برق و اجزاء داخلی آن ممکن است تغییر کند.